Op zoek naar tennismaatjes:

Nikos (24 jaar)
Ik ben net begonnen met tennissen. Heb nog geen lessen gehad. Ben op zoek naar iemand met speelsterkte 9/8, zodat er zo min mogelijk verschil in speelsterkte is. Voorkeur gaat uit naar 1/2/3 avonden per week en ik zoek het liefst iemand die niet al te veel verschilt van mijn leeftijd.

Vera (27 jaar)
Ik zoek een beginner (leeftijd 25+) die met mij op zaterdag of zondag ochtend wil tennissen.

Kennismaking

Kennismaking nieuwe seniorleden
Ook dit jaar gaat TV ’t Root proberen om de kennismaking van nieuwe seniorleden met de tennisvereniging zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Alle nieuwelingen (en ook de mensen die de afgelopen 2-3 jaren lid zijn geworden) worden benaderd door Loes Goderie, door Lucienne van Gorp of door Mirjam Verspeek. Zij fungeren als contactpersoon / vraagbaak, en zullen dit jaar enkele activiteiten of bijeenkomsten organiseren en/of ondersteunen.
Op de website van TV ’t Root worden deze activiteiten aangekondigd, maar er wordt ook via digitale mailings contact opgenomen. Deelname aan e.e.a. is natuurlijk niet verplicht!

Dus: heb je als ‘nieuw’ seniorlid vragen of opmerkingen, blijf er dan niet mee zitten maar geef het door aan:
Loes (T 0493 – 695857), Lucienne (M 06 – 42772405) of Mirjam (M 06 – 24391473). Het e-mailadres is: kennismaking@tvroot.nl

P.S. Is er met jou geen contact opgenomen en heb je behoefte aan een nadere kennismaking met de vereniging, neem dan contact op met Loes, Lucienne of Mirjam.

 

Op zoek naar een tennismaatje?
Ben je nieuw bij de club en zoek je een tennismaatje of tennismaatjes? Vul onderstaand formulier in en jouw naam wordt zichtbaar gemaakt in de menubalk aan de rechterzijde. Als je wilt reageren op een oproep, dan kunt je bij Loes of Lucienne de contactgegevens van de betreffende oproep opvragen.

Tip: geef ook aan op welke dag en welk tijdstip je bij voorkeur speelt!

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.