Landelijke competitie

Ook komend jaar kan er weer padelcompetitie gespeeld worden. Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid door samen met een team de baan op te gaan, maar je kunt jezelf daarnaast ook nog eens ontwikkelen als padelspeler door de wedstrijden die je speelt.

Door het corona virus is de voorjaarscompetitie dit jaar verplaatst naar de najaarscompetitie. Dit is gedaan in verband met de maatregelen van het kabinet tegen het corona virus. Hopelijk kunnen we in het najaar in goede gezondheid gezamenlijk weer competitie spelen.

Het is mogelijk om jezelf of je team op te geven voor de padelcompetitie als je interesse hebt door het formulier onder aan de pagina in te vullen of een mail te sturen naar padel@tvroot.nl of contact op te nemen met iemand van de padel commissie.

Najaarscompetitie 2019

Ook dit jaar wordt er weer een landelijke Padel competitie georganiseerd door de KNLTB. ’t Root nam hieraan deel met twee teams op zondag, het eerste team speelde 2de klasse en het tweede team speelde 3de klasse. Iedereen is uiteraard meer dan welkom om te kijken en ’t Root aan te moedigen!

De eindstanden kunt u vinden op:

’t Root 1:

https://mijnknltb.toernooi.nl/league/B1393D81-42F0-4472-9AED-1899C0D58319/draw/10

’t Root 2:

https://mijnknltb.toernooi.nl/league/B1393D81-42F0-4472-9AED-1899C0D58319/draw/22

Najaarscompetitie 2020

De speeldata voor de najaarscompetitie zijn ook al bekend. In 2020 bestaat de najaarscompetitie uit 5 speeldagen. De padelcompetitie en tenniscompetitie overlappen in het najaar volledig. Lijkt het je ook leuk om mee te spelen in de padel competitie stuur dan even een mailtje naar padel@tvroot.nl of neem contact op met iemand van de padel commissie.

Team aanmelden

Speler aanmelden

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.