Activiteiten

Er worden door het hele jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd voor zowel leden als niet-leden.

Activiteiten voor leden

Laddercompetitie

Bij ’t root is er ook een laddercompetitie. Hierbij kunnen spelers binnen de club elkaar uitdagen om zo meer wedstrijden te spelen en elkaar tot een steeds hoger niveau te tillen. Iedereen kan hieraan meedoen en meteen beginnen met wedstrijden spelen en ervaren hoe leuk het is om padel wedstrijden te spelen. Voor meer informatie kijk bij de laddercompetitie.

Instuif
Informatie volgt…
Introductie-uurtjes

Bijna iedereen heeft wel een vast dubbelmaatje of tennisgroepje. Uit ervaring weten wij inmiddels dat het hartstikke leuk is om de vaste tennisavond eens in te ruilen voor een avondje padel. Ook weten wij uit ervaring dat het best een drempel is om zomaar zonder ervaring en knowhow de padelbaan op te stappen. Daarom bieden wij introductie-uurtjes aan.

Wanneer je belt, mailt of appt met een van ons, zorgen wij dat er op de avond en tijd van jullie voorkeur een ervaren padelspeler aanwezig is die jullie de fijne kneepjes van het spel kan bijbrengen (tot 8 personen.)

Je kunt ons natuurlijk ook altijd aanspreken op de club als wij aan het padellen zijn, zodat je op dat moment  een spoedcursus kan krijgen of een afspraak kunt maken!

Padel is tenslotte te leuk om niet te proberen. En iedereen die het een keer heeft gespeeld wil het vaker spelen!

Padel training
Wil jij beginnen met padellen? Speel je al regelmatig en zelfs wedstrijden? De trainingen zullen aansluiten op jouw spelniveau! De aandacht tijdens de trainingen ligt zowel op de technische als tactische vaardigheden die je nodig hebt om padel (nog beter) te kunnen spelen.
Landelijke competitie
Het is bij ’t root ook mogelijk om padel competitie te spelen. Zowel in het voorjaar als najaar kun je mee doen met de steeds verder groeiende padel competitie. Voor meer informatie kun je terecht op de landelijke competitie pagina.

Activiteiten voor niet leden

Instuif
Informatie volgt…

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.