Datum:
22 maart 2022

Auteur:

Tennisbanen geopend!

Vanwege de ongunstige weersomstandigheden deze winter hebben we de tennisbanen langer dicht moeten houden dan we gehoopt hadden. Gravelbanen zijn geweldig om op te spelen, maar zijn helaas kwetsbaar in de winter, zeker als er weinig zon is en het vochtig is.

De twee winters hiervoor was het weer juist wel heel gunstig en hebben we de banen in de winter niet of nauwelijks hoeven sluiten. Voor leden die nog niet zo lang lid zijn was deze winter daarom misschien een onaangename verrassing. Als vereniging proberen we er alles aan te doen om de banen zo lang mogelijk open te houden in de winter, maar als we zien dat de omstandigheden te gevaarlijk worden of als er te veel schade optreed aan de banen, dan kunnen we niet anders dan ze sluiten.

Gelukkig is het weer de afgelopen weken beter geweest. Frans en zijn ploeg hebben hard gewerkt om de banen weer bespeelbaar te krijgen. Daarom kan er vanaf dinsdag 22 maart weer buiten getennist worden. Als je weer gaat tennissen, let dan op dat je gaten in de baan dichtmaakt met je schoen en dat je na afloop de baan goed veegt.

Veel plezier!

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.