Datum:
28 mei 2014

Auteur:

’t Root verliest in Uden

Waarschijnlijk heeft u het al gelezen in het grote artikel in het Eindhovens Dagblad: voor de derde keer op rij heeft het eerste herenteam van ’t Root niet kunnen winnen in de hoofdklasse. Met 5-1 werd er van LTC Uden verloren. We moesten het deze week stellen zonder onze kopman Michiel die vorige week een lichte blessure op had gelopen. Ook de rest van het team was niet okselfris, met uitzondering van onze invaller Maarten de Boer. Aankomende zondag spelen we tegen Vredenburch en zullen we weer fit aan de start verschijnen tegen de kampioenskandidaat.

H1tegenUden

De singles gingen op het Udense kunstgras helaas allemaal verloren. Ook invaller Maarten kon niet voor een stunt zorgen, maar speelde een behoorlijke partij.

Op karakter werd er nog wel een punt binnengesleept door het niet-ingespeelde koppel Tiemen en Stijn (ook wel Sjonnie McEnroe genoemd na het artikel in het ED). Na het verliezen van de eerste set en een massage van een van de trouwe supporters, draaide de wedstrijd om en werden Rob Kardol en Wouter vd Berg in 3 sets verslagen.

 

 

 

Dit werd op z’n Ronaldiaans gevierd. De quizvraag voor deze week: Wie is de echte Cristiano Ronaldo? Ik weet het, de vragen worden er niet makkelijker op… Ook dit keer kun je je antwoord weer mailen naar nieuwsbrief@tvroot.nl.

Ronaldo

H1tegenUden2

Inloggen

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen tot de beveiligde pagina's.